Fodmassage i København – Forkælelse af dine fødder

Vores fødder bærer rundt på mange kilo hver dag, og der kan opstå ømhed og spændinger i føddernes muskler og bindevæv. Fodmassage kan afhjælpe trætte, hævede og ømme fødder. Samtidig virker det afspændende på resten af kroppen, så velværet breder sig til hele legemet.

Fodspecialisten Sund Fod tilbyder fodmassage i København, enten som tilvalg til fodbehandling eller som enkeltstående behandling.

Velvære helt ud i tåspidserne

En god omgang fodmassage hos Sund Fod i København får dig til at svæve af velvære, helt ud i tåspidserne. Behandlingen indledes med et fodbad for at rense og blødgøre dine fødder, så de er klar til at blive masseret. Selv massagen kommer rundt om hele foden og løsner op for spændinger, som frigiver energi til hele kroppen. Det er ikke zoneterapi men reel massage af overfod, fodsål, hæl, tæer og underben. Efter massagen afsluttes med indsmøring af fødderne i nærende fodcreme, inden du sendes ud i verden igen på nye, lette fødder.

Andre fodbehandlinger

Sund Fod tilbyder, ud over fodmassage, forskellige fodbehandlinger til pleje og terapi af fødderne. Som statsautoriseret Klinik for Fodterapi er klinikken kvalificeret til at foretage fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden, vejlede i fodøvelser og valg af sko samt pleje fødder til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner og sundhed. Læs mere om klinikkens ydelser her:

Bestil tid til fodmassage hos din fodspecialist i København

Giv dine fødder den opmærksomhed, de fortjener – forkæl dem med en gang fodmassage og kom trætte, ømme fødder til livs. Dine fødder vil elske dig for det! Du kan nemt booke tid til fodmassage på klinikken i København via online booking eller ringe på telefon 21 36 97 74.

Du finder nemt vej til fodmassage hos Sund Fod i København. Klinikken ligger på Frederikssundsvej 64, bus 5C kører lige til døren, og der er gratis parkering i de nærliggende gader.