Fodbehandling på Nørrebro

Når dine fødder har det godt, har du det også godt. Regelmæssig fodbehandling er nøglen til sunde fødder og kan gøre underværker for dit velvære.

Mange finder først vej til fodbehandling, når problemerne begynder at vise sig, men det kan godt betale sig at give sine fødder opmærksomhed i forebyggende øjemed.

Billede af kvinde som får fodbehandling på Nørrebro

Både yngre og ældre mennesker kan have glæde af at gå regelmæssigt til fodterapeut – hos Sund Fod er alle velkomne.

Vi samarbejder med den offentlige sygesikring, som giver tilskud til visse former for fodbehandling. Hør nærmere på telefon 21 36 97 74 eller kontakt os her.

Hvordan foregår en fodbehandling?

En fodbehandling hos Sund Fod på Nørrebro indledes altid med et fodbad. Herefter foretages den nødvendige pleje og behandling af kundens fødder, typisk med udgangspunkt i en fodanalyse, især hvis det er første gang, du er til fodbehandling.

Typiske ydelser hos fodterapeuten er klipning og rensning af negle, beskæring af hård hud, fjernelse af ligtorne, behandling af nedgroede negle og undersøgelse til indlæg. Alle behandlinger afsluttes med let fodmassage og indsmøring af plejende fodcreme.

Fodbehandling nær Frederiksberg og Brønshøj

Hos Sund Fod er fagligheden i top, idet al fodbehandling foretages af statsautoriseret fodterapeut Herborg Berndsen, som er uddannet til at varetage alt fra småproblemer til sygdomsrelaterede fodlidelser.

Klinikkens kunder kommer fra hele Københavnsområdet til fodbehandling. Borgere fra Frederiksberg, Brønshøj og Nørrebro finder nemt vej til Frederikssundsvej 64 – bus 5C går lige til døren, og der er gratis parkering i de nærliggende gader.

Book tid til fodbehandling på Nørrebro

Kom problemfødder i forkøbet med professionel fodbehandling hos Sund Fod på Nørrebro.

Benyt klinikkens online booking system, når du vil bestille tid til fodbehandling i klinikken. Du er også velkommen til at ringe på telefon 21 36 97 74 for tidsbestilling, eller hvis du har spørgsmål til tilskud, problemområder eller andre emner i forbindelse med fodbehandling.