Fodbehandling på Nørrebro

Når dine fødder trives, trives du også.

Regelmæssig fodbehandling er afgørende for sunde fødder og kan forbedre dit generelle velvære betydeligt. Mange begynder først på fodbehandling, når problemerne opstår, men det er værd at give sine fødder forebyggende opmærksomhed.

Uanset alder kan både unge og ældre få glæde af regelmæssige besøg hos en fodterapeut. Hos Sund Fod på Nørrebro er alle velkomne, og vi sikrer, at dine fødder får den nødvendige pleje og opmærksomhed.

Skal vi hjælpe dig med en grundig fodbehandling?

Ring til os Bestil tid

Billede af kvinde som får fodbehandling på Nørrebro

Sygesikring Danmark & det offentlige

Hos Sund Fod på Nørrebro samarbejder vi med den offentlige sygesikring, som giver tilskud til visse former for fodbehandling, herunder behandling af diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer. Denne gruppe er berettiget til tilskud i forbindelse med fodbehandling. Hør nærmere om mulighederne for tilskud til behandling af dine fødder og fodterapi ved at ringe på telefon 21 36 97 74 eller kontakt os.

Hvordan foregår en fodbehandling?

En fodbehandling hos Sund Fod begynder altid med et fodbad. Herefter foretages den nødvendige pleje og behandling af dine fødder, typisk med udgangspunkt i en fodanalyse, især hvis det er første gang, du får behandling.

Typiske ydelser i klinikken på Nørrebro inkluderer klipning og rensning af negle, beskæring af hård hud, fjernelse af ligtorne, behandling af nedgroede negle og undersøgelse til indlæg. Alle behandlinger afsluttes med let fodmassage og indsmøring af plejende fodcreme.

Professionel behandling

i klinikken på Nørrebro er fagligheden i top. Al fodbehandling foretages af den statsautoriserede fodterapeut Herborg Berndsen, som er uddannet til at varetage alt fra småproblemer til sygdomsrelaterede fodlidelser.

Sådan finder du klinikken

Klinikkens kunder kommer fra hele Københavnsområdet til fodbehandling. Borgere fra Brønshøj og Nørrebro finder nemt vej til Frederikssundsvej 64 – bus 5C går lige til døren, og der er gratis parkering i de nærliggende gader.

Book tid til fodbehandling på Nørrebro

Kom problemfødder i forkøbet med professionel fodbehandling hos Sund Fod på Nørrebro.

Benyt klinikkens online booking system, når du vil bestille tid til fodbehandling i klinikken. Du er også velkommen til at ringe på telefon 21 36 97 74 for tidsbestilling, eller hvis du har spørgsmål til tilskud, problemområder eller andre emner i forbindelse med behandling af dine fødder.