Sund Fod – Din fodklinik på Nørrebro

Velkommen hos Sund Fod fodklinik på Nørrebro, tæt ved Frederiksberg. Her kan du få fodbehandling af autoriseret fodterapeut Herborg Berndsen.
Klinikken tilbyder fodbehandlinger til alle, som vil have sunde fødder og forebygge fodproblemer.

Den hyggelige fodklinik ligger på Nørrebro, tæt på offentlig transport og med mulighed for gratis parkering i nærheden. Uanset om du søger en fodklinik for velværets eller helbredets skyld, er du velkommen hos Sund Fod.

Her kan du både få behandling af komplikationer i forbindelse med diabetes og psoriasis samt almindelig fodpleje og ”wellness” for fødderne i form af fodmassage og afsluttende CND Shellac. Se mere i prislisten.

Pas godt på dine fødder – fodklinik nær Frederiksberg

De fleste af os passer på vores tænder ved at gå regelmæssigt til tandlæge, men når det kommer til fødderne, ofrer vi dem ikke helt samme opmærksomhed.
For at få og vedligeholde sunde fødder er det en god idé at besøge sin fodklinik jævnligt.

På Nørrebro, nær Frederiksberg, kommer yngre såvel som ældre for at få fodbehandlinger af forskellig art: Almindelig fodpleje som negleklipning, fjernelse af hård hud og ligtorne, behandling af nedgroede negle samt undersøgelse til korrigerende indlæg er bare nogle af de ydelser, fodklinikken tilbyder.

Bestil tid til din fodklinik allerede i dag

Pas godt på dine fødder – de skal bære dig gennem hele livet. Med regelmæssig fodterapi kan du forebygge skader og problemer, som kan blive alvorlige med tiden. For eksempel kan en forkert fodstilling give smerter i ryg og lænd, som kan afhjælpes med korrigerende indlæg efter konsultation hos fodterapeuten.

Bestil tid til en behandling på fodklinikken på Nørrebro allerede i dag via Sund Fods online booking system. Har du spørgsmål til fodterapi, kan du ringe på telefon 21 36 97 74 eller sende en mail på info fodte.hb@gmail.com, så får du svar hurtigst muligt.