Sund Fod – Statsautoriseret fodterapeut i København

Når du vælger en statsautoriseret fodterapeut som Sund Fod i
København, er du garanteret en professionel behandling.

En statsautoriseret fodterapeut er uddannet til at:

• Yde professionel fodbehandling, fodterapi og almindelig fodpleje
• Fremstille individuelle fodindlæg
• Behandle nedgroede negle ved bøjlebehandling
• Foretage fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden
• Vejlede i fodøvelser og valg af sko
• Varetage diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer

Effektiv fjernelse af ligtorne i København

Ligtorne er små aflejringer af hård og forhornet hud på fødderne, som kan være smertefulde. De opstår typisk omkring hælen, under forfoden og yderst på tæerne, f.eks. ved brug af forkert fodtøj. Ligtorne går ikke væk af sig selv, men kræver behandling hos en statsautoriseret fodterapeut.

Fjernelse af ligtorne hos Sund Fod i København er en af klinikkens typiske behandlinger, hvor ligtornene behandles og smerterne afhjælpes.

Sunde fødder med fodindlæg i København

En forkert fodstilling kan have konsekvenser for hele kroppen op til ryggen og nakken, hvor der kan opstå smerter på grund af skævhed. Problemet kan afhjælpes med indlæg, som korrigerer og støtter, så kroppen får sin rette holdning.

Sund Fod, statsautoriseret fodterapeut, laver fodindlæg til kunder i København. Der er tale om en individuel analyse og tilpasning af indlæg, som kan enten forebygge, aflaste eller korrigere fodsmerter. I visse tilfælde kan man få tilskud til fodindlæg.

Kontakt din statsautoriserede fodterapeut i København på 21 36 97 74 og få mere at vide om økonomisk støtte til indlæg.

Bestil tid hos din statsautoriserede fodterapeut i København

Læg dine fødder i trygge hænder hos Sund Fod. Bestil tid til behandling, f.eks. fodindlæg eller fjernelse af ligtorne, hos Sund Fod i København.

Det er nemt at booke via klinikkens online booking system eller ved at ringe på 21 36 97 74. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med statsautoriseret fodterapi i København.