Klinik for fodterapi ved Frederiksberg

Sund Fod er statsautoriseret Klinik for Fodterapi ved Frederiksberg. Det betyder, at behandleren (fodterapeuten) er kvalificeret til at foretage fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden, kan vejlede i fodøvelser, valg af sko og pleje af fødder til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner og sundhed.

Desuden er en statsautoriseret fodterapeut uddannet i diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer. Denne gruppe er berettiget til tilskud i forbindelse med fodbehandling, da Sund Fod – Klinik for Fodterapi – samarbejder med sygesikringen. Hør nærmere om muligheder for tilskud til fodbehandling ved at ringe på telefon 21 36 97 74.

Giv dine fødder den opmærksomhed, de fortjener

Hver dag går de fleste fødder mange tusind skridt, men det er de færreste af os, som ofrer dem opmærksomhed ud over, hvis der er tale om smerter eller andre problemer.

Ved regelmæssig professionel fodbehandling er der mulighed for at komme disse problemer i forkøbet. Fodterapeuten kan nemlig forebygge alvorlige negle- og fodproblemer, som endda kan få betydning helt op i ryg og nakke, hvis fodstillingen er forkert.

Derfor er det en god investering i sundhed og velvære regelmæssigt at besøge en klinik for fodterapi. På Frederikssundsvej i København, nær Frederiksberg, kan du med fodbehandling hos Sund Fod gøre dine fødder en tjeneste, de vil elske dig for, også fremover.

Bestil tid hos Sund Fod, Klinik for Fodterapi i København

Med sin centrale beliggenhed på Frederikssundsvej er Sund Fod, Klinik for Fodterapi, let at finde vej til, uanset om man kommer med offentlig transport eller i bil (gratis parkering).

Alle er velkomne til at bestille tid hos Sund Fod – unge såvel som ældre, som vil holde fødderne sunde med regelmæssig fodpleje, eller som har problemer med fødder/negle, der kræver behandling.

Book en tid til fodbehandling ved at benytte klinikkens online booking system eller ring på telefon 21 36 97 74. På gensyn i klinikken.